ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


Τα δομικά στοιχεία για το σύνολο των προϊόντων μας. Τα βασικά υλικά που ενυπάρχουν σε όλη τη σειρά λύσεων που προσφέρει η VASGLASS, όπως οι υαλοπίνακες ναυτιλίας, προσφέρουν απόλυτη διαφάνεια, ασφάλεια και αντοχή.


ΠΡΟΪΟΝΤΑ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


ΔΙΑΦΑΝΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΑΣ

Ο διάφανος υαλοπίνακας είναι κατά κύριο λόγο ένα προϊόν άμμου και ανθρακικού νατρίου, το οποίο κατασκευάζεται μέσω μιας διεργασίας κατά την οποία τα υλικά θερμαίνονται σε θερμοκρασία υψηλότερη από 1.500oC για να διαμορφώσουν ένα ενιαίο χυτό φύλλο, το οποίο "ρέει" σε μια επιφάνεια χυτού μετάλλου, συνήθως κασσίτερου.


ΥΠΕΡΔΙΑΦΑΝΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

Υαλοπίνακας επίπλευσης εξαιρετικής καθαρότητας που χαρακτηρίζεται από χαμηλή περιεκτικότητα σε οξείδιο του σιδήρου. Η χαρακτηριστική του σύνθεση επιδεικνύει υψηλότερη φωτοπερατότητα και μειωμένο αποχρωματισμό του κρυστάλλου. Τα ακουστικά και μηχανικά χαρακτηριστικά του είναι πανομοιότυπα με αυτά του διάφανου υαλοπίνακα.

Εφαρμόζονται σε υαλοπίνακες ναυτιλίας και γενικές εφαρμογές ενέργειας, καθώς προσφέρουν εξαιρετική εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας και αποτελούν πρώτη ύλη για την κατασκευή αντί-ανακλαστικών επιστρώσεων.

ΕΓΧΡΩΜΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΑΣ

Μπρονζέ, φιμέ, πράσινου και μπλε χρώματος.

Υαλοπίνακας επίπλευσης με χρωστικές ουσίες (μικρές ποσότητες μετάλλων ή οξειδίων μετάλλων), προστιθέμενες κατά τη διαδικασία κατασκευής του, ο οποίος προσφέρει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα όσον αφορά τα οπτικά χαρακτηριστικά, το χρώμα και τη θερμική αγωγιμότητά του. Τα ακουστικά και μηχανικά χαρακτηριστικά του είναι πανομοιότυπα με αυτά του διάφανου υαλοπίνακα. Ο έγχρωμος υαλοπίνακας χρησιμοποιείται σε πλήθος εφαρμογών υψηλής απόδοσης.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας...Ταχυδρομική Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου, Βασιλικό Χαλκίδας, 340 02, Εύβοια

Τηλέφωνο: +30 22210 52607, +30 22210 53607

Φαξ: +30 22210 54278

Email: info@vasglass.gr


Vasglass.gr
Vaspyro.gr
Vas-safe.gr

Φόρμα Επικοινωνίας