ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


Η εταιρεία μας προσφέρει απαράμιλλη διαφάνεια και αντοχή με τα τζάμια ασφαλείας για σκάφη, σε συνδυασμό με το υψηλότερο επίπεδο προστασίας που μπορεί να επιτευχθεί, με τις κορυφαίες πιστοποιήσεις.


ΠΡΟΪΟΝΤΑ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


VAS-HS (ΘΕΡΜΙΚΑ ΣΚΛΗΡΥΜΕΝΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ)

Στη VASGLASS η διεργασία θερμικής σκλήρυνσης του υαλοπίνακα πιστοποιείται σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN1863 (διαθέτει σήμανση CE), με την εμπορική ονομασία VAS-HS.


VAS-SEC (ΘΕΡΜΙΚΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ)

Η VASGLASS, μια εταιρεία που συμμορφώνεται πλήρως με το ισχύον Ευρωπαϊκό πλαίσιο ασφαλείας, προσφέρει τους θερμικά ενισχυμένους υαλοπίνακές της με πρόσθετη πιστοποίηση (σήμανση CE) σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 12600 (δοκιμή επίκρουσης με εκκρεμές).


VAS-SAFE (ΠΟΛΥΣΤΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ)

Στη VASGLASS, ο πολυστρωματικός υαλοπίνακας κατασκευάζεται με έναν συνδυασμό δύο ή περισσότερων τζαμιών ασφαλείας για σκάφη και τη χρήση ενδιάμεσων στρωμάτων διαφόρων τύπων, ενώ παράλληλα φέρει πιστοποίηση (σήμανση CE) σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα EN 12543 και EN 14449, με την εμπορική ονομασία VAS-SAFE.

VAS-SAFE ANTI-BULLET (ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ)

Η VASGLASS, μια εταιρεία που συμμορφώνεται πλήρως με το ισχύον Ευρωπαϊκό πλαίσιο ασφαλείας, προσφέρει τους αλεξίσφαιρους πολυστρωματικούς υαλοπίνακες της με πιστοποίηση (σήμανση CE) σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 1063, για όλη τη σειρά επιπέδων πιστοποίησης, με την εμπορική ονομασία VAS-SAFE ANTI-BULLET.


VAS-SAFE ANTI-BLAST (ΑΝΤΙΕΚΡΗΚΤΙΚΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ)

Η VASGLASS, μια εταιρεία που συμμορφώνεται πλήρως με το ισχύον Ευρωπαϊκό πλαίσιο ασφαλείας, προσφέρει τους αντιεκρηκτικά πολυστρωματικά κρύσταλλα ασφαλείας ναυτιλίας της με πιστοποίηση (σήμανση CE) σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 13541, για όλη τη σειρά επιπέδων πιστοποίησης, με την εμπορική ονομασία VAS-SAFE ANTI-BLAST.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας...Ταχυδρομική Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου, Βασιλικό Χαλκίδας, 340 02, Εύβοια

Τηλέφωνο: +30 22210 52607, +30 22210 53607

Φαξ: +30 22210 54278

Email: info@vasglass.gr


Vasglass.gr
Vaspyro.gr
Vas-safe.gr

Φόρμα Επικοινωνίας