ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


Ο θόρυβος των πόλεων είναι ένα συνεχώς αυξανόμενο πρόβλημα της εποχής μας, ενώ οι στιγμές ησυχίας και ηρεμίας γίνονται όλο και πιο σπάνιες. Οι ηχομονωτικοί υαλοπίνακες σκαφών με τις ιδιότητες των προϊόντων της σειράς VASGLASS NOISE REDUCTION παρέχουν ουσιαστική θωράκιση έναντι αυτού του φαινομένου, παρέχοντας σταθερή προστασία.


ΠΡΟΪΟΝΤΑ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


VAS-SAFEACOUSTIC (ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ)

Ο θόρυβος είναι ένα συνεχώς αυξανόμενο χαρακτηριστικό των σύγχρονων κοινωνιών. Η προστασία ενάντια στην ηχορύπανση είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα στην καθημερινότητα, καθώς επηρεάζει άμεσα την ψυχική υγεία μας. Οι στιγμές ησυχίας και ηρεμίας γίνονται όλο και πιο σπάνιες, ενώ η άνεση γίνεται συνώνυμη της επίτευξης επαρκούς προστασίας από τον θόρυβο.


Οι ηχομονωτικές ιδιότητες των προϊόντων της σειράς VASGLASS προσφέρουν σημαντική μείωση στα επίπεδα θορύβου του περιβάλλοντος και ουσιαστική προστασία από την ηχορύπανση.


Με τους ηχομονωτικούς υαλοπίνακες σκαφών προχωράμε ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντας επιπλέον τις πιστοποιήσεις EN 356 και EN 12600 (σήμανση CE) τόσο για τα προϊόντα της σειράς ασφάλειας και προστασίας υψηλών επιδόσεων, όσο και για τα προϊόντα της σειράς VAS-SAFE ACOUSTIC.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας...Ταχυδρομική Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου, Βασιλικό Χαλκίδας, 340 02, Εύβοια

Τηλέφωνο: +30 22210 52607, +30 22210 53607

Φαξ: +30 22210 54278

Email: info@vasglass.gr


Vasglass.gr
Vaspyro.gr
Vas-safe.gr

Φόρμα Επικοινωνίας