ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


Η απόλυτη προστασία από τη φωτιά συναντά την κορυφαία αισθητική. Ένας κραταιός συνδυασμός χαρακτηριστικών που διαθέτουν οι υαλοπίνακες πυροπροστασίας για σκάφη της σειράς VASGLASS.


ΠΡΟΪΟΝΤΑ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


VAS-PYRO (ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)

Ο σύγχρονος οικοδομικός κώδικας παρέχει τον ορισμό της πυρασφάλειας και καθορίζει τα ελάχιστα αποδεκτά επίπεδα για νέες και παλαιότερες κατασκευές. Οι "απλοί" υαλοπίνακες που χρησιμοποιούνται σε αρχιτεκτονικές εφαρμογές δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις για υαλοπίνακες πυρασφάλειας, επειδή έχουν την τάση να σπάνε όταν στην επιφάνειά τους αναπτύσσονται θερμοκρασιακές μεταβολές άνω των 40oC.

Οι υαλοπίνακες πυρασφάλειας της VASGLASS πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για αντοχή σε θερμοκρασίες που αγγίζουν τους 1.000oC, για διάφορα χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζουν επαρκή χρόνο διαφυγής σε περίπτωση πυρκαγιάς.


Η σειρά προϊόντων υαλοπινάκων πυροπροστασίας για σκάφη VASGLASS FIRE RESISTANCE προσφέρεται με πιστοποίηση (σήμανση CE) σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 13524, με την εμπορική ονομασία VAS-PYRO.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας...Ταχυδρομική Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου, Βασιλικό Χαλκίδας, 340 02, Εύβοια

Τηλέφωνο: +30 22210 52607, +30 22210 53607

Φαξ: +30 22210 54278

Email: info@vasglass.gr


Vasglass.gr
Vaspyro.gr
Vas-safe.gr

Φόρμα Επικοινωνίας