ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


Η διαχείριση των ιδιοτήτων του φωτός είναι το κλειδί για τη βιώσιμη κατασκευή και τη βελτιστοποίηση του κόστους. Τα προϊόντα της σειράς ενεργειακών υαλοπινάκων σκαφών VASGLASS ENERGY EFFICIENT συνεισφέρουν σημαντικά στις αμέτρητες επιλογές της εποχής μας.


ΠΡΟΪΟΝΤΑ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


VAS-SOLAR • VAS-ENERGY SAVING (ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ • ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ)

Το φως δεν το αντιλαμβανόμαστε μόνο οπτικά αλλά και θερμικά, αφού η μισή σχεδόν θερμότητα που παίρνουμε από τον ήλιο μεταφέρεται με το φως. Η ηλιακή ακτινοβολία είναι ένα μέρος μόνο του συνολικού φάσματος ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων.

Ο υαλοπίνακας είναι διαπερατός από ολόκληρο το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας και στόχος είναι η διαπερατότητα του περισσότερου δυνατού φωτός και του μεγαλύτερου δυνατού περιορισμού της εισροής ηλιακής ενέργειας.

Η VASGLASS, προσφέρει τις δύο διακριτές σειρές μονωτικών προϊόντων της για ενεργειακούς υαλοπίνακες σκαφών, συμβαδίζοντας με τις αρχιτεκτονικές δοκιμές και περιβαλλοντικές απαιτήσεις, με πιστοποίηση (σήμανση CE) σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 1279, με τις εμπορικές ονομασίες VAS-ENERGY και VAS-SOLAR.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας...Ταχυδρομική Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου, Βασιλικό Χαλκίδας, 340 02, Εύβοια

Τηλέφωνο: +30 22210 52607, +30 22210 53607

Φαξ: +30 22210 54278

Email: info@vasglass.gr


Vasglass.gr
Vaspyro.gr
Vas-safe.gr

Φόρμα Επικοινωνίας