ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


Οι νέες τεχνολογίες στην επεξεργασία του γυαλιού προσφέρουν τεράστιο εύρος λύσεων για εφαρμογές υαλοπινάκων ναυτιλίας και πρακτικά ατέλειωτες επιλογές χρωμάτων και σχεδίων. Η VASGLASS βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να σας προσφέρει τα καλύτερα σ' αυτήν τη νέα εποχή του γυαλιού.


ΠΡΟΪΟΝΤΑ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


VAS-SAFECOLOR (ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ)

Οι αρχιτέκτονες, οι μηχανικοί και οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων μπορούν να συνδυάσουν όλα τα οφέλη του πολυστρωματικού υαλοπίνακα με μεγαλύτερη ελευθερία δημιουργίας σε εφαρμογές, όπου το χρώμα παίζει τον καθοριστικό παράγοντα. Η συλλογή προϊόντων VAS-SAFECOLOR περιλαμβάνει 69 χρώματα για πολυστρωματικούς υαλοπίνακες, τα οποία παραμένουν ανεξίτηλα στον ήλιο και τις καιρικές συνθήκες, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν διαχρονικά τη δομική τους σταθερότητα.


VAS-PAINT ORGANIC (ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ)

Μια ειδική χρωματιστή επίστρωση εφαρμόζεται σε υαλοπίνακες για σκάφη και άλλους υαλοπίνακες και προσδίδει ένα λαμπρό και αδιαφανές οπτικό αποτέλεσμα, ιδανικό για εσωτερική χρήση. Ωστόσο, οι προδιαγραφές της οργανικής χρωστικής ύλης είναι τέτοιες που χρησιμοποιούνται μόνο σε εσωτερικούς χώρους. Η τεχνολογία του οργανικού χρώματος ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις της αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων και προσφέρει ταυτόχρονα μια μοναδική αίσθηση βάθους και φωτός.


VAS-print ORGANIC • VAS-print CERAMIC (ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ Ή ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ)

Με τη βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας εκτύπωσης που χρησιμοποιούμε, η VASGLASS έχει καταφέρει να προσφέρει μοναδικές λύσεις όσον αφορά την εκτύπωση σε υαλοπίνακες, για εφαρμογές στη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Η εταιρεία μας, χάρη στους ειδικούς υαλοπίνακες για σκάφη που διαθέτει, μπορεί να εκτυπώσει σε ένα υπόστρωμα γυαλιού οποιαδήποτε εικόνα παρέχεται σε ψηφιακή μορφή, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ενός θέματος μέσα από μια τεράστια συλλογή διαθέσιμων εικόνων.


VAS-ANTISILP (ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ)

Η VASGLASS προσφέρει μιά μεγάλη ποικιλία ανάγλυφων υαλοπινάκων που έχουν ως σκοπό να προσφέρουν αντιολισθητική προστασία. Αυτοί οι υαλοπίνακες ανήκουν στην κατηγορία των διαμαντέ-ανάγλυφων υαλοπινάκων.


VAS-FUSED (ΤΕΤΗΓΜΕΝΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ)

Η συγκόλληση με σύντηξη (fusion) είναι μια τεχνική υψηλής θερμοκρασίας που μας επιτρέπει να δίνουμε χρώμα και σχήμα στο γυαλί. Υπό μία έννοια, αποτελεί την "τέχνη του ψημένου γυαλιού", κατά την οποία κομμάτια γυαλιού ενώνονται όταν αρχίζουν να λιώνουν σε υψηλές θερμοκρασίες. Οι δημιουργίες τετηγμένων υαλοπινάκων ναυτιλίας της VASGLASS, υπό την εμπορική ονομασία VAS-FUSED, προσφέρουν έναν μοναδικό συνδυασμό ανάγλυφων σχεδίων με ανεξίτηλα χρώματα που "φωτίζουν" τον περιβάλλοντα χώρο.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας...Ταχυδρομική Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου, Βασιλικό Χαλκίδας, 340 02, Εύβοια

Τηλέφωνο: +30 22210 52607, +30 22210 53607

Φαξ: +30 22210 54278

Email: info@vasglass.gr


Vasglass.gr
Vaspyro.gr
Vas-safe.gr

Φόρμα Επικοινωνίας